Zakelijk

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden

Projecten

Oskomera Home Solar werkt samen met bedrijven en overheidsinstellingen om zonnepanelen aantrekkelijk te maken voor klanten en medewerkers. Bedrijven koppelen bestaande producten en/of diensten aan een duurzaam en innovatief product met een positieve uitstraling naar de markt.

Het aanbieden van zonnepanelen aan klanten of medewerkers is op verschillende manieren mogelijk. Zo is er het 123zonne-energie project van Vereniging Eigen Huis, waarbij Oskomera Home Solar zonne-energiesystemen voordelig aanbiedt aan leden. Het aantrekkelijk maken van zonnepanelen voor huurders bieden wij aan met het project Zonnig Limburg. Samen met 22 woningcorporaties en de Provincie Limburg wordt het aanschaffen van zonnepanelen financieel interessant voor huurders.

Daarnaast bieden wij het PV Privé concept, waarin wij het gehele traject voor zonnepanelen aantrekkelijk maken voor medewerkers. Ook hierbij leveren wij een volledig ontzorgd totaalconcept, waardoor er nauwelijks inspanning is vereist voor onze partner. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van zonnepanelen voor uw klanten, huurders of medewerkers? Via onderstaand inschrijfformulier kunt u zich inschrijven. Onze sales afdeling neemt dan contact met u op.


Ik wil zonnepanelen

Laat u doorverwijzen naar een ervaren installateur.

Velen gingen u voor

Dhr. N. Alberts

'De monteurs waren zeer beleefd en hebben alles goed afgehandeld.'

De heer C. Gerritzen
Dhr. C. Gerritzen

'Kundige en duidelijk ervaren monteurs hebben in notime de installatie gemonteerd. Geen kabel te zien in huis'

Dhr. H. Bronkhorst
Dhr. H. Bronkhorst

'Het volledige traject is vlot en efficiënt doorlopen. Met name de persoonlijke pagina op de website van Oskomera was zeer uitgebreid en informatief en daarenboven zeer toegankelijk.'

Contact

  • 0493-325 900
  • Wij zijn vanaf heden beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 14:00 - 16:00 uur.